kontorsstädning Lerum

Trött på ditt smutsiga kontor? Kontakta Perfectly Clean för professionell kontorsstädning i Lerum redan idag!

kontorsstädning Lerum

Trött på ditt smutsiga kontor? Kontakta Perfectly Clean för professionell kontorsstädning i Lerum redan idag!

kontorsstädning i Lerum

Trivsel på arbetsplatsen hänger på många sätt ihop med renligheten i arbetsmiljön. Renligheten i arbetsmiljön hänger i sin tur ihop med hur pass bra och regelbunden kontorsstädning i Lerum som Perfectly Clean tar till. Allt mer forskning pekar på korrelationen mellan trivsel och ren miljö på arbetet, och allt fler företag handlar därefter. Många av dessa företag och organisationer kommer till oss på Perfectly Clean för kontorsstädning i Lerum.

Är du intresserad av att göra som mängder av andra företag i Lerum, och anlita oss för kontorsstädning? Ring eller maila oss redan idag!

Certifiering
Vi är en certifierad städfirma med ansvarsförsäkring som garanterar både kundens och vår egen trygghet.
Anpassade tjänster
Våra kunder kan enkelt ändra intervall på städningen. Vi erbjuder kort bindning eftersom städbehovet snabbt kan ändras.
Låga priser
Vi erbjuder marknadens lägsta priser på både kontorsstädning och övriga städtjänster.

Inför kontorsstädning i Lerum – Hur tänka?

nnan vi går in på en mer djupgående presentation av vår verksamhet och våra tjänster vill vi delge våra tankar om hur du kan tänka gällande den här typen av städtjänster. Vad har du och ditt företag egentligen att vinna på kontorsstädning i Lerum? Och hur bör du tänka kring dina val av städfirma och tjänster? Dessa frågor kan vara självklara för vissa men främmande för andra.

trygghet

Man vill vara trygg. I alla affärsrelationer som man, som företag, organisation eller förening, ger sig in i håller man sin egen trygghet högst. Så bör det även vara när du anlitar företag för kontorsstädning i Lerum. Se till att ta hjälp av några som vet vad de håller på med. Detta kan du göra genom att undersöka hur länge städfirman har levererat kontorsstädning i Lerum. Det kan och bör också göras genom att du undersöker vilka bindningstider, garantier du som kund står inför. Ett effektivt sätt att kolla kvaliteten och erfarenheten hos firman är att be om referenser på kontorsstädning i Lerum. Säkerställ dessutom att firman är auktoriserad och väl försäkrad.

vinster

Vinsterna som ditt företag kan tillgodoräkna sig genom professionell kontorsstädning i Lerum är flera. Framförallt kan man konstatera följande kedja: 1) Kontorsstädning i Lerum av hög kvalitet och med tät intervall gör att arbetsmiljön blir renare och fräschare. 2) En ren och fräsch arbetsmiljö leder till ökad trivsel för alla som jobbar på kontoret. 3) En hög nivå av trivsel ökar ofta produktiviteten och effektiviteten i verksamheten.

Summa summarum: Genom att anlita ett företag som levererar högkvalitativ kontorsstädning i Lerum kan du räkna med att du och din personal både blir gladare och bättre! Bra va?

För att kontakta oss

Kontorsstädning med Perfectly Clean i Lerum

När nu valet av städfirma för kontorsstädning i Lerum står för dörren hoppas vi på att vara ett självklart alternativ. Om du inte ännu är fullt övertygad om att vi levererar Lerums bästa kontorsstädning så ber vi dig läsa mer om vår verksamhet och våra tjänster nedan!

Mycket nöje!

Så fungerar vi!

Perfectly CleanS verksamhet bygger på kvalitet i alla led. Detta gäller självklart yrkesmässig kompetens hos vår personal, men lika mycket i andra aspekter av verksamheten. Vi tror att man, som städfirma med inriktning på kontorsstädning i Lerum, måste uppfylla ett antal förväntade kvaliteter:

Hög kompetens

Det går förstås inte att kringgå att hög kompetens är en absolut nödvändighet inom kontorsstädning i Lerum. Och detta har vi gott om på Perfectly Clean! Vi har levererat kontorsstädning i Lerum till mängder av företag i olika branscher och olika storlek under många år. Kontakta oss för att ta del av referensarbeten.

Stor trygghet

Vi har nämnt det förut och vi upprepar oss gladeligen. Som kund till kontorsstädning i Lerum är det viktigt att du sätter din egen trygghet i första rummet. På Perfectly Clean får du omfattande garanti på den städning vi utför i dina lokaler. Vi är välförsäkrade för att garantera både vår egen och våra kunders trygghet, och vi är givetvis auktoriserade för vårt arbete. Som kund hos Perfectly Clean kan du dessutom räkna med flexibel kontorsstädning i Malmö. Detta innebär att du själv får välja och anpassa intervall och omfattning av städningen utefter dina behov. Vi tror på korta bindningstider!

God dialog

När du blir kund hos Perfectly Clean och våra tjänster inom kontorsstädning i Lerum får du omedelbart en personlig kontakt. Denna kontakt kan du nå för frågor och funderingar under all den tid som du är kund hos oss. Vi vet att transparens och god dialog föder goda samarbeten.

intresserad?

Vill du veta mer om våra tjänster?
4_Rektangel@2x

Så fungerar vår kontorsstädning i Lerum!

Våra tjänster inom kontorsstädning i Lerum är anpassningsbara. Detta innebär att vi skräddarsyr både vilken typ av städning vi utför och vilket intervall som vi kommer på besök. Vad som däremot ingår i all kontorsstädning i Lerum, oavsett företag och oavsett intervall, är följande:

Städning av toalett och badrum

Ett fräscht badrum är en förutsättning för trivsel på en arbetsplats. När vi utför badrumsstädning som del av vår kontorsstädning i Lerum ingår följande:
-Rengöring av spegel
-Rengöring av dusch
-Rengöring av toalett
-Rengöring av handfat
-Påfyllning av tvål och andra förbrukningsvaror
-Dammtorkning
-Papperskorgs-tömning
-Torkning av golv

Städning av kök

Matlådor som värms och lunch som förtärs vid köksbordet varje dag av mängder av människor. Detta är verklighet på alla kontor, och det gör att köksstädning är en viktig del av vår kontorsstädning i Lerum. Här ingår följande:
-Rengöring av diskbänk
-Rengöring av bord
-Papperskorgs-tömning
-Rengöring av sopbehållare
-Rengöring av köksluckor
-Dammsugning och våttorkning av golv
-Diskmaskin – Fyller och tömmer
-Rengöring av mikrovågsugn

Allmänt i lokalen

Konferensrum, små kontor, stora kontor, kontorslandskap och enskilda platser och ytor. Det finns i regel gott om allmänna utrymmen i kontorslokaler. När du anlitar Perfectly Clean för kontorsstädning i Lerum kan du räkna med att varenda centimeter blir ordentligt städad.

Boka Perfectly Clean för kontorsstädning i Lerum redan idag!

Gör som mängder av andra företag, organisationer och föreningar runt om i staden. Anlita oss på Perfectly Clean för att ta del av vår professionella kontorsstädning i Lerum!

Ett första steg mot ett skinande rent kontor är förstås att ta kontakt med oss. Ring eller maila oss redan idag så berättar vi mer om våra timpriser, tjänster och annat som du kan tänkas vilja ha svar på!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.