KONTORSSTÄDNING: TOALETTRENGÖRING

Det är inte mångas favoritjobb, men det måste fortfarande göras: rengör toaletten. Men vad är det bästa sättet att rengöra toaletten? I den här bloggen ger vi dig en steg-för-steg-plan som du enkelt kan slutföra. På så sätt blir toaletten på ditt kontor ren igen på nolltid!

Gör toaletten fri från kalk

Spraya toaletten med ett avkalkningsmedel. Genom denna metod når kemikalierna i avkalkningsmedlet platser som du inte kan nås på andra sätt. Låt avkalkningsmedlet absorbera väl.

Rengör toalettrummet

Medan avkalkningsmedlet absorberas fortsätter vi med nästa steg: utrensning av badrummet. Se till att alla onödiga föremål som till exempel tomma toalettrullar, tidningar eller andra föremål som inte behövs rensas bort. Finns det papperskorg i toalettrummet? Töm i så fall den innan du startar den verkliga rengöringen.

Rengöring

Kom igång med toalettrummet nu! Använd en hink med färskvatten, lite rengöringsmedel och en ren trasa. Rengör först väggarna, golvet, om nödvändigt handfatet och andra föremål i rummet.

Rengöring av toalettstolen

Det sista steget: själva toalettstolen! Avkalkningsmedlet har nu gjort sin verkan och vi kan fortsätta rengöra toalettstolen. Vid rengöring, använd en handske, en skurplatta eller borste och en ren trasa för att rengöra toalettstolen ordentligt. Inte bara behållaren måste vara ren utan också locket, vattenbehållaren och handtaget. Byt som sista grej ut handdukarna!

Med denna steg-för-steg-plan kan du ta de första stegen för att rengöra toaletterna på kontoret innan du ringer in hjälp. Ännu viktigare: att hålla det rent! Naturligtvis kan du alltid kontakta oss som städfirma för kontorsstädning i Göteborg. Vi är tillgängliga dygnet runt och vi strävar alltid efter kvalitet med bästa service.