Rengöringstips för kontor

Kontorsstädning: vad kan du göra själv?

Det är naturligtvis ett absolut måste att regelbundet rengöra ditt kontor av ett professionellt städföretag för kontorsstädning i Göteborg, men vad kan du och dina anställda göra för att hålla kontoret rent och hygieniskt? Vi ger dig några tips för kontorsstädning.

Håll arbetsplatserna rena!

Om vi skulle be dig att peka ut de smutsigaste platserna på kontoret, skulle du förmodligen peka ut toalettstolen eller papperskorgen. Men har du någonsin tänkt på tangentbord eller kontaktytor som skrivbord? Datorn drar till sig många bakterier. Så se till att det finns tillräckligt med rengöringsdukar och rengöringsprodukter på kontoret, och påpeka för anställda att de regelbundet städar sin arbetsplats. Det är också viktigt att du och dina anställda tvättar händerna regelbundet. Detta håller ytorna renare.

Rengör golvet noggrant

Se också till att golvet är städat. Dammsug och/eller moppa regelbundet, så att du håller damm och smuts på ditt golv inom gränserna och inomhusklimatet förblir trevligt för dina anställda. Låt även golvet rengöras ordentligt regelbundet, det minskar också slitage och gör att ditt golv håller längre!

Kontorsstädning i Göteborg

Vi finns här för dig när du behöver en specialist för din kontorsstädning i Göteborg. Vi utför självklart en kostnadsfri konsultation och offert.