RENGÖRINGSTIPS FRÅN VÅRA EXPERTER

Många tror att rengöring inte är någon större konst. Detta är dock inte helt sant. Många använder fel produkter, för mycket tvättmedel eller för lite. Men det är inte det enda problemet. Det är vanligt att du inte får rent även om du använder rätt produkter? Lyckligtvis känner våra experter till allt som behövs för att städa dina kontorslokaler i Göteborg. I den här bloggen ger vi dig några användbara tips!

LITE OLIVOLJA!

Alla har det hemma, men det är inte många som fattar att det kan användas till rengöringen. Olivolja är en fin produkt för rengöring av rostfritt stål. Olivoljan tar bort fläckar enkelt och håller dina produkter rena längre. Droppa lite av oljan på en pappershandduk och börja din rengöring!

VILKEN DUK ANVÄNDER JAG?

Om du vill ha något riktigt rent bör du inte bara använda rätt tvättmedel, utan också rätt redskap! Välj exempelvis en mikrofiberduk. Smuts fastnar i detta och ytor rengörs bättre.

VIT KRITA MOT DINA FLÄCKAR

Fettfläckar på dina kläder kan va svåra att ta bort. Men efter att du har fått detta tips så kommer det gå som en dans på rosor! Om du har en envis fläck på dina kläder är det bäst att gnugga vit krita på det. Tvätta sedan det på samma sätt som du normalt gör och din fläck är borta!

KOLLA UPP HUR DU SKA RENGÖRA

Det här tipset är mycket vanligt, men det vanligaste misstaget vid rengöring. Kolla upp vad det är du ska rengöra med, till exempel när du ska rengöra golvet, är det bra att veta vad det är för golv för att matcha ditt rengöringsmedel till detta och vilken rengöringsmetod som ska användas.

Letar du efter en städfirma för din kontorsstädning i Göteborg? Vi är tillgängliga dygnet runt.